Whitepaper
Hoe vervang je software met een low-code enterprise platform?

Elk bedrijf dat 5 jaar of langer bestaat zal het herkennen: legacy software. Systemen binnen een organisatie, gebaseerd op verouderde technologie of functionaliteit, maar tegelijk van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Duurzame vervanging met een technologie die niet verouderd is dé oplossing.

Legacy-software vervangen door nieuwe technologie lijkt een logische stap, maar veel organisaties kiezen er voor om deze verouderde technologie - vaak tegen hoge onderhoudskosten - toch te blijven gebruiken. De belangrijkste reden is dat het moderniseren van belangrijke bedrijfskritische applicaties jaren aan investeringen in tijd en geld kan kosten. Opgebouwde kennis en vaardigheden kunnen verloren gaan. En ten slotte kan het bijzonder lastig zijn om een legacy-applicatie, die van kritisch belang is voor het dagelijkse bedrijfsproces, zonder aanzienlijke downtime te vervangen. 

Als wij voor klanten aan de slag gaan zorgen we dat we stapsgewijs bedrijfsprocessen modelleren, om daar vervolgens flexibel aanpasbare bedrijfsapplicaties mee te realiseren. Hierdoor hoeven we niet alles in één te vervangen. Doordat de technologie is losgekoppeld van de functionaliteit, hoeft een organisatie zich bovendien geen zorgen meer te maken over toekomstige ontwikkelingen. Nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en Big Data kunnen probleemloos in bestaande applicaties geïntegreerd worden. Op deze manier ontstaat een duurzaam fundament voor de bedrijfssoftware van nu, maar ook van morgen.


Verder lezen?
Wil je de volledige whitepaper inzien? Dat kan!
Vul jouw gegevens in en wij sturen de whitepaper naar jouw e-mail.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.