ontdek het thinkwise platform

Low-Code Platform
voor Core Systemen

Loop voor op de concurrentie met ERP software die jouw organisatie perfect ondersteunt! Versnel je digitale transformatie en creëer innovatie door razendsnel bedrijfskritische applicaties te realiseren en legacy software te vervangen.
Hoe wij jou kunnen helpen

Partner van het Thinkwise platform.

Backbown is trots implementatiepartner van Thinkwise en dankzij het Thinkwise platform ontwikkelen wij in een agile wijze ERP systemen en core applicaties met ongekende snelheid. Het Thinkwise Platform is een geïntegreerde software-ontwikkelomgeving om nieuwe software applicaties te ontwikkelen en bestaande applicaties te moderniseren. Applicaties ontwikkeld met het Thinkwise Platform platform zijn zowel technologisch als functioneel eenvoudig up-to-date te houden. 
HOE Wij waarde creëren

Het Thinkwise Platform

Thinkwise is momenteel het enige low-code platform dat is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande centrale systemen en de ontwikkeling bedrijfskritische software oplossingen. Het vervangen van legacy systemen is makkelijker dan ooit en het Thinkwise platform zorgt er ook voor dat uw centrale systemen nooit meer verouderen. Legacy software behoort hiermee tot het verleden..
Het Thinkwise Platform is uitermate geschikt voor het realiseren van omvangrijke enterprise applicaties. Denk hierbij aan oplossingen voor voorraadbeheer, productie, logistiek en andere kernactiviteiten. Waar andere Low-Code platformen worden ingezet voor het ontwikkelen van apps en oplossingen die aanvullend zijn op een (legacy) ERP-systeem, is het Thinkwise Platform in staat om kernsystemen zoals bijvoorbeeld een ERP-systeem volledig te vervangen. Maar denk ook aan een transportmanagementsysteem voor een transportbedrijf of bijvoorbeeld een kernsysteem voor verzekeraars.
Wat zijn de voordelen?
De 6 voordelen
Vervang legacy software

Met het Thinkwise Platform wordt uw bedrijfskritische software eenvoudig aanpasbaar, altijd up-to-date en volledig beschikbaar op elk device. Bovendien kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zoals u dat wilt en zo een hogere efficiëntie bereiken.

Ontworpen voor grote en complexe applicaties.

Thinkwise is ontworpen voor grote bedrijfstoepassingen en biedt organisaties de juiste middelen om de gewenste resultaten en resultaten te bereiken. Applicaties die passen in het hart van uw organisatie!

Future proof

Enterprise bedrijfssoftware die is ontwikkeld om jaren mee te gaan. Met Thinkwise worden uw applicaties onafhankelijk van technologie gemaakt en hoeft u alleen maar een digitale blauwdruk bij te houden.

Gebouwd voor snelheid

Het Thinkwise Platform heeft een ongelooflijk hoge softwareontwikkeling snelheid, minstens 10x sneller dan Java- of C #, zelfs na livegang. Dit komt doordat met het low-code platform van Thinkwise modelgedreven wordt gewerkt en niet door te programmeren.

Samenwerking is key

De Software Factory biedt mogelijkheid voor development teams om echt tegelijk samen te werken aan een project. Het platform bevat de tools om requirements en user stories te definiëren voor agile development. Hierdoor kunnen business en IT op een echt effectieve manier samenwerken om tot een perfect passende oplossing te komen.

Connectiviteit

De integratie met andere systemen gaat eenvoudig en veilig via de standaard Odata REST API. Heeft u applicaties die een andere koppeling vereisen? Geen probleem. Met het Thinkwise platform is dit zo gekoppeld.

low-code platform componenten

De 5 componenten van het Thinkwise platform

Software Factory
De ontwikkelstudio waarin je alle visuele modellen en processen ontwikkelt. Hiermee creëer je de digitale blauwdruk waarmee het platform jouw applicatie realiseert.

Intelligent Application Manager
De omgeving voor het beheren van de inzet van uw Thinkwise applicaties, autorisatie van gebruikers en analyse van hun gebruik.

Abstract User Interfaces
Deze GUI's kunnen worden ingeplugd in de ontwikkelde modellen en brengen de applicatie automatisch tot leven voor de eindgebruiker op de diverse devices, inclusief desktop, tablet en mobiel.

Indicium Application Tier
De indicium-service layer biedt een gecentraliseerde oplossing voor alle integratie met andere applicaties en fungeert als een hub voor de bedrijfslogica, workflows, beveiliging rapportage en analyse.

Upcycler
Met de Upcycler kunt u bestaande legacy-applicaties converteren naar het Thinkwise Platform. Hiermee legt u snel een solide basis en zorgt u voor een vliegende start in uw project.
Hoe vervang je core legacy software met een enterprise low-code platform?
Vandaag het duurzame fundament leggen voor de bedrijfssoftware van nu en ook van morgen. Ontdek wat wij met het Thinkwise low-code platform voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Download onze whitepaper

Partner van Thinkwise.

Wij bouwen al onze ERP systemen op basis van het low-code ontwikkelplatform van Thinkwise. Het Thinkwise low-code platform stelt ons en jouw organisatie in staat om in hoge snelheid perfect passende bedrijfssoftware te realiseren.