Artikel
Jan 29, 2021
3
minuten

Low-Code Platform voor Core Systems

Loop voor op de concurrentie met software die jouw organisatie perfect ondersteunt! Versnel je digitale transformatie door razendsnel bedrijfskritische applicaties te realiseren en legacy software te vervangen.

Backbown is trots inplementatie partner van Thinkwise en dankzij het Thinkwise platform ontwikkelen wij ERP systemen en core applicatie met ongekende snelheid. Het Thinkwise Platform is een geïntegreerde software-ontwikkelomgeving om nieuwe softwareapplicaties te ontwikkelen en bestaande applicaties te moderniseren. Applicaties ontwikkeld met de Thinkwise Platform omgeving zijn zowel technologisch als functioneel eenvoudig up-to-date te houden.

Thinkwise biedt het enige low-code platform dat is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande centrale systemen en in de ontwikkeling bedrijfskritische software oplossingen. Het vervangen van legacy systemen is makkelijker dan ooit en het Thinkwise platform zorgt er voor dat uw centrale systemen nooit meer verouderen. U hoeft dus nooit meer opnieuw te beginnen.

Met het Thinkwise-platform heeft uw organisatie de mogelijkheid om af te rekenen met de huidige beperkingen en de flexibiliteit en wendbaarheid die essentieel zijn om in te kunnen springen op de kansen en veranderingen in de markt. Dit levert u een ongekende vrijheid op voor uw organisatie en agility die onmisbaar is om disruptie in uw markt te kunnen overleven.

Het Thinkwise Platform is uitermate geschikt voor het realiseren van omvangrijke enterprise applicaties. Denk hierbij aan oplossingen voor voorraadbeheer, productie, logistiek en andere kernactiviteiten. Waar andere Low-Code platformen worden ingezet voor het ontwikkelen van apps en oplossingen die aanvullend zijn op een (legacy) ERP-systeem, is het Thinkwise Platform in staat om kernsystemen zoals bijvoorbeeld een ERP-systeem volledig te vervangen. Maar denk ook aan een transportmanagementsysteem voor een transportbedrijf of een kernsysteem voor verzekeraars bijvoorbeeld.

De 6 kenmerken

Vervang legacy software

Met het Thinkwise Platform wordt uw bedrijfskritische software eenvoudig aanpasbaar, altijd up-to-date en volledig beschikbaar op elk device. Bovendien kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zoals u dat wilt en zo een hogere efficiëntie bereiken. 

Ontworpen voor grote en complexe applicaties.

Thinkwise is ontworpen voor grote bedrijfstoepassingen en biedt organisaties de juiste middelen om de gewenste resultaten en resultaten te bereiken. Applicaties die passen in het hart van uw organisatie! 

Future proof

Enterprise bedrijfssoftware die is ontwikkeld om jaren mee te gaan. Met Thinkwise worden uw applicaties onafhankelijk van technologie gemaakt en hoeft u alleen maar een digitale blauwdruk bij te houden.

Gebouwd voor snelheid

Het Thinkwise Platform heeft een ongelooflijk hoge softwareontwikkeling snelheid, minstens 10x sneller dan Java- of C #, zelfs na livegang. Dit komt doordat met het low-code platform van Thinkwise modelgedreven wordt gewerkt en niet door te programmeren. 

Samenwerking is key

De Software Factory biedt mogelijkheid voor development teams om echt tegelijk samen te werken aan een project. Er het platform bevat de tools om requirements en user stories te definiëren voor agile development. Hierdoor kunnen business en IT op een echt effectieve manier samenwerken om tot een perfect passende oplossing te komen. 

Connectiviteit.

De intergratie met andere systemen gaat eenvoudig en veilig via de standaard Odata REST API. Heeft u applicaties die een andere koppeling vereisen? Geen probleem. Met het Thinkwise platform is dit zo gekoppeld.

De 5 componenten van het Thinkwise platform

Software Factory

De ontwikkelstudio waarin je alle visuele modellen en processen ontwikkeld. Hiermee creëer je de digitale blauwdruk waarmee het platform jouw applicatie realiseert.

Intelligent Application Manager

De omgeving voor het beheren van de inzet van uw Thinkwise applicaties, autorisatie van gebruikers en analyse van hun gebruik.

Abstract User Interfaces

Deze GUI's kunnen worden ingeplugd in de ontwikkelde modellen en brengen de applicatie automatisch tot leven voor de eindgebruiker op al zijn apparaten, inclusief desktop, tablet en mobiel.

Indicium Application Tier

De indicium-service layer biedt u een gecentraliseerde oplossing voor alle integratie met andere applicaties en fungeert als een hub voor uw bedrijfslogica, workflows, beveiliging rapportage en analyse.

Upcycler.

Met de Upcycler kunt u bestaande legacy-applicaties converteren naar het Thinkwise Platform. Hiermee legt u snel een solide basis en zorgt u voor een vliegende start in uw project.

Ontdek hét low-code platform voor het bouwen en beheren van jouw ERP systeem
Ontdek wat wij met het Thinkwise platform voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Download whitepaper
Meer stories...
Bekijk alle stories
5 voordelen van een ERP systeem
January 29, 2021
Veel groeiende organisaties kiezen voor op een gegeven voor een ERP als centrale oplossing om hun data te beheren. Maar wat zijn de voordelen van zo’n systeem? Organisaties kiezen vaak om verschillende redenen voor een ERP en wij hebben de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.
Low-Code Platform voor Core Systems
January 29, 2021
Loop voor op de concurrentie met software die jouw organisatie perfect ondersteunt! Versnel je digitale transformatie door razendsnel bedrijfskritische applicaties te realiseren en legacy software te vervangen.
Low-code software ontwikkelen met Thinkwise
January 29, 2021
Backbown is van mening dat bedrijven tegenwoordig sneller dan ooit moeten innoveren om hun marktpositie te behouden. Dit is alleen mogelijk met een modelgedreven low-code ontwikkelplatform, zoals dat van Thinkwise. Organisaties kunnen hiermee hun volledige bedrijfsproces modelleren, om daar vervolgens flexibel aanpasbare bedrijfsapplicaties mee te realiseren.