Aperiam harum

Our Stories

Jan 29, 2021
4
minuten

5 voordelen van een ERP systeem

Veel groeiende organisaties kiezen voor op een gegeven voor een ERP als centrale oplossing om hun data te beheren. Maar wat zijn de voordelen van zo’n systeem? Organisaties kiezen vaak om verschillende redenen voor een ERP en wij hebben de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.
Low-Code Platform voor Core Systems
January 29, 2021
Loop voor op de concurrentie met software die jouw organisatie perfect ondersteunt! Versnel je digitale transformatie door razendsnel bedrijfskritische applicaties te realiseren en legacy software te vervangen.
Low-code software ontwikkelen met Thinkwise
January 29, 2021
Backbown is van mening dat bedrijven tegenwoordig sneller dan ooit moeten innoveren om hun marktpositie te behouden. Dit is alleen mogelijk met een modelgedreven low-code ontwikkelplatform, zoals dat van Thinkwise. Organisaties kunnen hiermee hun volledige bedrijfsproces modelleren, om daar vervolgens flexibel aanpasbare bedrijfsapplicaties mee te realiseren.
4 strategieën voor de keuze van ERP systeem
January 29, 2021
Naarmate een organisatie groeit en volwassener wordt, neemt ook noodzaak van een gedegen ERP system toe. Uiteindelijk komt er altijd een punt waarop de keuze voor een ERP oplossing gewoon noodzakelijk is.
Hoe vervang je core legacy software met een enterprise low-code platform?
Vandaag het duurzame fundament leggen voor de bedrijfssoftware van nu en ook van morgen. Ontdek wat wij met het Thinkwise low-code platform voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Download onze whitepaper